joi, 17 octombrie 2013

ACTIVAREA SEMNULUI SACRU.....




Ma numesc Simona Rusu si am primit acest semn divin in timpul sesiunii colective de conectie cu rezonanta divina care a avut loc in transmisie directa pe data de 11 Octombrie 2013. Impart acest cadou divin cu toti acei oameni pregatiti sa inceapa sa practice ceea ce voi scrie mai jos. Acest semn poate fi folosit de absolut oricine care are nevoie de ajutor in orice fel de situatii extrem de dificile. Deasemenea poate fi folosit in momente de bucurie ca semn de binecuvintare la un eveniment deosebit de viata. Puteti sa il vizualizati sau sa il desenati pe persoanele care va tulbura linistea DAR sa tine-ti minte ca acest semn NU lucreaza atunci cind se transmite energia divina pe un fond de ura si neiertare. NU PUTEM MANIPULA ACEST SEMN DIVIN IN INTERESE PERSONALE CI DOAR BENEFIC PENTRU TOTI CEI IMPLICATI IN ORICE FEL DE SITUATIE POZITIVA SAU DE DIFICULTATE.
CUM SE FOLOSESTE ACEST SEMN DIVIN?
1. In momente extrem de dificile invocam numele si forma divina cea mai draga inimii noastre si vizulizam acest semn in centrul plexului nostru solar, pe frunte acolo unde este ochiul al treilea(intre sprincene) in dreptul inimii sau pe spate exact in partea din fata a corpului fizic unde este plexul solar. Apoi exact in acelasi loc unde vizualizam pe noi vom vizualiza acest semn pe cel/cea/cei care ne supara tare de tot, ne irita si chiar ne face sa ne pieredem total rabdarea si toleranta constienti ca ei sunt veniti in drumul nostru sa ne arate ceva la care mai avem noi de lucrat serios de tot. Asta nu inseamna ca noi suntem exact ca si ei, insa aceste fiinte sunt semne clare pentru noi ca mai avem de facut ordine si disciplina in noi insine.Invocarea numelui divin si plasarea vizuala sau efectiv desenind cu mina in aer ca si cind am face-o pe plexul solar al celeilalte persoane are loc in citeva secunde deci nu trebuie sa va intindeti si sa ginditi ci efectiv intrati la actiune imediat cum apare o problema de viata. Semnul poate fi folosit si pe animale, plante, case, masini etc...absolut peste tot ceea ce exista in creatie. Invocarea Numelui Divin si plasearea vizuala a acestui semn cu intentii sincere si din toata dragostea fiintei noastre face minuni. Folosit cu intentii distrugatoare sau diabolice va aduce mari necazuri celui care actioneaza din ura si razbunare.

2. Deci in citeva secunde faceti conectie mentala cu Sursa Divina Atotcunoscatoare, vizualizati si plasati semnul sacru pe care il vedeti in fotografie si urmeaza sa afirmati mental ceea ce voi scrie aici mai jos, numai daca se poate inchideti ochii altfel ramine-ti cu ochii deschisi... " ACUMA SUNT CONECTAT(A) CONSTIENT CU SURSA DIVINA ATOTCUNOSCATOARE...RESPIR IUBIRE PUR DIVINA INAUNTRU SI IN AFARA...(RESPIRATI DE 3 ORI USOR DAR PROFUND)...IUBIREA PURA TAMADUITOARE CURGE DIN INIMA SACRA PRIN INIMA MEA CATRE EL/EA/EI...CEI IMPLICATI IN SITUATIE...SI TRANSFORMA TOATE ENERGIILE NEGATIVE STAGNANTE SI ENTITATI MALEFICE IN LUMINA IUBIRII SACRE...PACE IN MINTEA MEA...PACE IN INIMA MEA...PACE IN MINTILE TUTROR...PACE IN INIMILE TUTUROR... PACEA INCEPE DIN ADINCUL FIINTEI MELE CATRE IN AFARA...FAC ORDINE IN FIINTA MEA SI OBSERV PESTE TOT IN JURUL MEU...STIU CA TOT CEEA CE MA IRITA VINE CATRE MINE CA SEMN CA AM MULTA ORDINE DE FACUT IN GINDURILE, VORBELE SI ACTIUNILE MELE...FIE CA IUBIREA PUR DIVINA TAMADUITOARE SA NE INALTE PE CULMI NEBANUITE DE MINTEA OMENEASCA. AMIN!OM SAI RAM!NAMASTE!OMNAMASHIVAYA! DIVINITATEA DIN MINE SALUTA DIVINITATEA DI TOTI SI TOT CEEA CE EXISTA IN CREATIE!

3 In caz de MARE URGENTA in care se cere actionat foarte rapid SEMNUL si CONECTIA CU NUMELE SI FORMA DIVINA...apoi mental RESPIR IUBIRE DIVINA TAMADUITOARE..SI RESPIRATI CONSTIENT IUBIRE DIVINA...CONTIUNATI SA SPUNETI PACE...PACE...PACE...SUNT CALM CACI STIU CA NU SUNT NICIODATA SINGUR(A)...SPUNETI NUMELE DIVIN...ESTE AICI SI ACUMA CU MINE...SIMT CUM MA TINE DE MINA...SIMT CUM MA IA IN BRATE...CONTINUATI SA RESPIRATI CONSTIENT IUBIRE PUR DIVINA PINA CIND VETI OBSERVA CA PRIN MINUNE CA VETI FI AJUTATI DIVIN SA TRECETI PRIN LECTIA PRIN CARE AVETI DE TRECUT...

4. Cei care sunt constienti de viciile pe care le au si nu pot scapa usor din lanturile tentatiilor(bautura alcoolica, fumat, desfriu, obsesii mentale de tot felul, frici etc) vizuallizati sau puneti semnul pe voi desenind cu degetul...NICIODATA NU DESENATI SEMNUL DIVIN CU DEGETUL ARATATOR CI CU CEL MIJLOCIU! SEMNUL SE DESENEAZA CONTINUU FARA SA FIE INTRERUPT! SE DESENEAZA MAI INTII CERCUL IAR ACOLO UNDE SE INCHIDE CERCUL MERGEM MAI DEPARTE CU DEGETUL FACIND IN INTERIORUL CERCULUI CIFRA 8 DAR FARA SA INTRERUPEM (cititi mai sus unde am scris sa puneti semnul)...APOI INVOCATI NUMELE SI FORMA DIVINA SI AFIRMATI MENTAL, " " ACUMA SUNT CONECTAT(A) CONSTIENT CU SURSA DIVINA ATOTCUNOSCATOARE...RESPIR IUBIRE PUR DIVINA INAUNTRU SI IN AFARA...DE 3 ORI...APOI CONTINUATI
"IUBIREA PUR DIVINA TRANSFORMA TOATE ENERGIILE NEGATIVE STAGNANTE SI ENTITATI MALEFICE IN LUMINA IUBIRII SACRE...MA ELIBEREZ PE ZI CE TRECE DE VECHILE MELE OBICEIURI SI SUNT UN OM IMPLINIT SI FERICIT...MULTUMESC PARINTELUI DIVIN PENTRU PICATURA DE LUMINA CARE S-A NASCUT IN INIMA MEA...AMIN!OM SAI RAM!NAMASTE!OM NAMA SHIVAYA!

Va iubesc fiinte dragi, fie ca noi toti sa ne conectam in cuget si simtire uniti in vesnicia Iubirii Tamaduitoare!
-Simona Rusu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu