marți, 20 noiembrie 2012

"Ma Predau Iubirii Meditatie" - Practica de Conectare Constienta cu Rezonanta Divina


" MA PREDAU IUBIRII MEDITATIE" - PRACTICA DE CONECTARE CONSTIENTA CU REZONANTA DIVINA 
*Voce și autoarea meditației: Simona Dana Rusu (coordonata de Spirtul Divin al lui Sathya Sai Baba ) 
*Voce: Sathya Sai Baba cântând Asatoma Sadgamaya (Mantra pentru pace interioară) *Aranjament muzical și video clip de Gabriel Cristian Cristea


  Pentru a intra in spatiul interior al Paradisului Divin unde au loc miracole inimaginabile mintii omenesti, este necesar sa lasam lumea exteriora pentru macar o ora pe zi. Noi oamenii trebuie sa antrenam mintea noastra de maimutica ce sare din pom in pom si alearga in toate directiile sa ramana calma si sa incetineasca bombardamentul nesfarsit de ganduri peste ganduri prin Practica de Conectie cu Rezonanta Mintii Divine. Prin acest antrenament ne ancoram la fluxul iubirii pure tamaduitoare pe toate planurile existentei. Cei care simt adevar in vorbele mele si simt cu adevarat sa fie liberi din puscaria propriei minti atat de vanitoase inchideti telefonul,inchideti ochii,asezati-va relaxat pe fotoliu sau pe pat si nu faceti absolut nimic...doar ascultati...
Această Meditație de Conectie cu Rezonanta Divină este o practică profund pentru cei care cred că Dumnezeu este Iubire Pura în manifestare și niciodată alb sau negru, evreu sau creștin sau musulman și așa mai departe!
Aceasta meditatie este un dar divin și impart cu toti acest Dar al Iubirii Pure! Tot ce trebuie să facem noi oamenii este să ne ancoram la Simfonia Iubirii s­­­­­­­­­­­­­­­acre si vom experiementa fluxul divin asa cum mintea logica nici macar nu isi poate imagina. Acea iubire dincolo de iubirea conditionata umana, acea iubire care nu are religie, acea iubire care nu are nici culoare a pielii, acea iubire care nu are cultura și nici o alta naționalitate decât Iubirea Pur Divina. In momentul în care suntem aliniati cu aceasta Forta a Iubirii Sacre , dansul vieții isi schimbă ritmul și oamenii sunt eliberati de orice forma de suferinta. Pentru a putea rămâne ancorati la acest flux invizibil de Iubire Pură, trebuie să practicăm în fiecare zi Meditatia de Conectie cu Rezonanta Divina.. Numai cei care practică vor ramane conectati constient la frecventa fluxului divin!
Primele 6 minute veți auzi muzica sacră pentru pace mentală, urmată de coordonarea de conectie cu fluxul de iubire pură care vindecă, purifică, transformă și eliberează .Acuma faceti sigur sa fiti asezati foarte comfortabil, sa inchideti telefoanele si orice v-ar putea deranja, apoi inchideti ochii si nu veti deschide deloc ochii pana nu este gata meditatia pentru ca atunci cand deschidem ochii,iesim de pe frecventa inalta a fluxului divin.

Nu există nici o taxă de plata pentru aceasta meditatie pe care am pus-o eu cap la cap ghidată de Forta Iubirii Divine!
Oricine se simte să facă o donație există un lonk de donatie la Blog-ul meu.
Va multumesc!
ACEASTA MEDITATIE NU ESTE DE VANZARE,PERSOANELE CARE VOR CERE TAXA TARIFARA PENTRU ACEASTA MEDITATIE SUNT RESPONSABILI PENTRU ACTIUNILE LOR!


FOTO:Mama Ammachi "Imbratisand Sfant"